>

Pravno_obvestilo - Lesna biomasa - Sekanci - Peleti - Briketi

Poišči
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Pravno obvestilo

Te spletne strani nudijo tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb in/ali vsebujejo informacije o tretjih osebah. Za vsebino in delovanje te spletne strani Biomasa - kostanj d.o.o. ne odgovarja.

UPORABA PIŠKOTKOV NA SPLETNEM MESTU www.biomasa-kostanj.si

Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani in jo naredili bolj prijetno, uporabljamo »piškotke«. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo, ko obiščete spletno stran. Pomembni so tako za delovanje same strani, kot za izboljšanja uporabniške izkušnje, saj nam omogočajo primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev, razumevanje, kako uporabljajo našo stran, in ki nam posredujejo podatke, s katerimi lahko naredimo prihodnji obisk spletne strani bolj prijeten in učinkovit. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

VRSTE PIŠKOTKOV, KI JIH UPORABLJAMO

"Nujno potrebni" piškotki

"Izvedbeni" piškotki
"Funkcionalni" piškotki

Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka ali komentiranje na blogu. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

KATERE PIŠKOTKE UPORABLJA SPLETNO MESTO?

Nujno potrebniIzvedbeni piškotkiFunkcionalni piškotki

ONEMOGOČANJE PIŠKOTKOV

Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.
Za informacije o nastavitvah za piškotke spodaj izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

• Chrome
• Firefox
• Internet Explorer
Opera
• Safari

 
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni